Homemade Xmas: Saculeti parfumati - lavanda&trandafiri

Ho ho ho,

Weekendul trecut a fost din nou unul plin ochi: Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar eu nu vreau sa ma prinda ca-n fiecare an, nepregatita!
Cat de curand, cadourile handamde vor fi gata, ambalate si pregatite pentru a fi 'lasate la dospit' sub bradul de Craciun si apoi daruite, in seara de ajun, cu dragoste.


Astazi vreau sa impartasesc cu voi urmatoarea idee Handmade Store: am lucrat cu drag la acesti saculeti parfumati, unii umpluti cu lavanda, altii cu petale de trandafir frumos mirositoare. Saculetii sunt confectionati din bumbac si sunt cusuti la masina, iar decoratiunile sunt cusute una cate una manual.

Amplasati in sertare, dulapuri sau chiar in masina, saculetii parfumati vor aduce un parfum proaspat si revigorant.
Aroma fina de tradafir este calmanta si relaxanta: saculetul, amplasat langa noptiera, va crea o atmosfera linistita in dormitor. Iar, parfumul de lavanda ajuta mult persoanele depresive, oferind o stare de relaxare, facandu-ne pe toti mai optimisti si mai calmi. Inimioarele parfumate cu lavanda pot fi agatate si de umeras, in dulapul cu haine, protejandu-ne impotriva moliitor.

Sper ca v-a placut ideea homemade de astazi - saculeti parfumati - si, cine stie, poate chiar v-a inspirat sa ii confectionati....sau achizitionati!


Cu drag,
Daniela

No comments:

Post a Comment