HI: Sa organizam o petrecere in stil homemade!

Tuturor ne plac petrecerile: cadourile, mancare buna, prietenii aproape, muzica pe gustul nostru (la inceput in surdina apoi din ce in ce mai tare), distractie maxima. Daca vrei sa te asiguri de succesul petrecerii tale (pentru adulti dar si pentru cei mai mici dintre noi), nu mai sta pe loc si inspira-te din ideile noastre Homemade Store, pentru o petrecere de neuitat!

12 idei handmade, culese cu grija de Homemade Store, pentru o petrecere deosebita: 

1&2. Va puteti inspira sau le puteti cumpara de aici:
(am descoperit o noua pasiune, coronitele de usa, cat de curand revin cu poze cu ceea ce am creat eu!)
3.  Puteti folosi cu succes luminitele de Craciun si pentru alte ocazii, cum ar fi o petrecere sau o zi aniversara - inspiratie aici:
4 - Ghirlandele de "La multi ani" sunt usor de realizat, va veti distra maxim si in mod clar veti da o nota personala petrecerii voastre. Bineinteles, puteti adapta ideea de mai jos pentru a se potrivi oricarei ocazii, zi aniversara, Craciun sau pur si simplu pentru a ii face o surpriza placuta persoanei iubite. Doar inspiratie sa fie - detalii aici!

5. Deasemenea din categoria ghirlandelor, o idee pe care eu o consider interesanta, detalii gasiti aici:
6. Nimanui nu-i place sa spele tone de farfurii si pahare dupa petrecere. Asa ca apelam la tacamurile de unica folosinta....si ce e mai anost decat furculite si cutite din plastic?!! Dar iata aici o idee deosebit de interesanta - tacamurile de unica folosinta nu au aratat niciodata mai spectaculos!
7&8. Calendaristic, a venit toamana, dar cred ca nu e prea tarziu pentru o ultima petrecere de VARA - inspiratie aici si aici:
(imi plac la nebunie petrecerile tematice, iar ideea de mai jos poate fi pusa in practica atat pentru cei mari cat si pentru cei mici)
9. Cat de cool arata sticlele de sampanie de mai jos! Va puteti inspira de aici:
10. Din domeniul gastronomiei, desertul de mai jos arata si sanatos si cat se poate de delicios - detalii aici:
11. Una dintre ideile pe care trebuie sa le pun in practica cat de curand (astept doar sa se arda cateva becuri :))) - inspiratie aici
12. Din categoria petrecerilor tematice, puteti gasi o gramada de idei interesante aici:

Distractie placuta si astept pozele voastre cu idei handmade&homemade pentru petreceri!
Cu drag,
Daniela.

No comments:

Post a Comment