HI: Back to school - 7 idei homemade despre cum sa incepem cu brio noul an scolar

Ttttiiirrrr, sunetul clopotelului bate din nou la usa. Si cum cei mici sunt la fel de nerabdatori ca si noi sa inceapa scoala, magazinul de idei homemade va propune, din categoria "back to school", urmatoarele:
1. Organizator pentru rechizite - 3 dintr-o lovitura: 1. va invatati copilul sa fie organizat; 2. va veti distra realizand proiectul impreuna si 3. recycle, recycle, recycle! Detalii gasiti aici:



2. Un copil de nota 10 merita un tricou homemade de nota 10!.... sau A+. Detalii aici:
3. Si pentru ca nu totul trebuie sa stea pe birou (sau pe jos, dupa caz :))), iata un interesant organizator de perete - detalii aici:
4. Ceva ce nu trebuie sa lipseasca din ghiozdanul niciunui copil, trusa de prim ajutor! Si cum mai bine sa aranjam plasturii, servetele umede si dezinfectantul de maini daca nu intr-o husa homemade - detalii aici:

5. Pentru cele mai iscusite dintre voi intr-ale cusutului, de ce sa nu va rasfatati copilul cu un rucsac nou? Gasiti detalii si un tutorial video aici:
6. Iar pentru cele incepatoare, 10 makeover-uri (ne referim la rucsac, bineinteles) - detalii aici:
7. Sa nu uitam de caiete! Iata o idee minunata sa folosim blugii cei vechi pentru a realiza o frumoasa coperta de caiet sau jurnal - detalii aici:

Speram ca v-au placut ideile noastre pentru un inceput de scoala cat mai reusit!

Pe curand,
Daniela.

No comments:

Post a Comment