HI: Lumanari decorative handmade

Nu este un secret pentru nimeni: accesoriile si decoratiunile dau tonul petrecerilor si intregesc atmosfera. Cu putina imaginatie si cateva accesorii simple, pe care cu siguranta le ai in casa, poti face atat de multe decoratiuni homemade incat iti vei impresiona si cei mai exigenti musafiri. Astazi va propun lumanarile si suporturile de lumanari hand si homemade!

1. Le recomand bautorilor de vin sa pastreze dopurile! Iata cum putem face dintr-o lumanare simpla, o interesanta piesa de decor potrivita oricarei ocazii...si unde mai pui ca si reciclam cu aceasta ocazie:  
2. Ca tot a venit toamna, foloseste bete de scortisoara pentru a decora lumanarea si leaga-le cu sfoara de jur imprejur. Caldura lumanarii va ajuta la incalzirea respectiv degajarea mirosului placut de scortisoara si pana si cea mai simpla lumanare va arata deosebit. Iata o idee asemanatoare aici:
3. Desi ideea de jos nu este in ton cu aceasta perioada a anului, mi s-a parut prea originala sa nu o impartasesc cu voi acum. De Paste sau chiar si acum daca nu mai ai rabdare pana atunci (caci in mod sigur trebuie sa-ti fi ramas un plic cu vopsea de oua prin dulap), foloseste cojile de oua vopsite ca suport de lumanare. Iata aici tutorial despre ce ai nevoie si cum sa iti faci singura lumanarile parfumate.
4. Pune la munca sclipiciul si decoreaza suportul de lumanare. O idee care merge minunat in preajma Anului Nou si merge de minune cu ideea nr. 9 de aici. Tutorial gasesti aici sau aici:


5. Imi plac ideile simple, dar de efect, ca cea de mai jos. Bineinteles, o puteti adapta cum doriti si o puteti personaliza sa se potriveasca cat mai bine petrecerii voastre. Detalii aici:
6. O idee cat se poate de originala: lumanare imbracata in scoarta de mesteacan...folosind folie adeziva pe care pur si simplu o lipesti peste lumanare sau suportul de lumanare!
7. Iata o idee deosebita pentru noptile de vara. Poti cumpara lumanarile de mai jos sau te poti inspira de aici:
8. Te-ai gandit vreodata ca ai putea folosi....hmnnn...fructe pe post de suport de lumanari??? Iata mai jos un tutorial despre cum puteti realiza aceste lumanari intr-un mar.
PS: Daca merele nu-ti plac prea tare, iata si alte idei aici sau aici (sunt necesare cunostinte de limba franceza :))).
9. Pentru cei romantici, detalii aici:
10. Deasemenea din categoria fructelor sau legumelor de sezon ce pot fi folosite pe post de lumanare, ideea de mai jos mi s-a parut mult prea frumoasa sa nu pun o poza si sa o impartasesc cu voi. Pe cat de usor de realizat, pe atat de chic si deosebit:
11. Iar daca esti o fire jucausa, incearca aceste suporturi de lumanari pe care poti scrie cu CRETA - inspiratie aici:
Spor,
Daniela.

No comments:

Post a Comment