HI: Locuri de joaca pentru pitici, facute de mamici creative

Buna dimineata (hmn..s-a facut deja dupa amiaza....),

Sincera sa fiu, nici nu-mi mai amintesc ce cautam astazi de dimineata cand am gasit ceva deosebit care mi-a starnit interesul, asa ca nu am mai facut nimic altceva tot restul diminetii.
Locuri de joaca, casute pentru copii facute de mamici creative pentru nazdravanii lor.
Pentru multe din ideile de mai jos, nici nu aveti nevoie de multe materiale sau ustensile si nici macar de multa dexteritate, doar de suficient de multa rabdare si vointa.
Incarcati-va cu entuziasm si voie buna, ceva timp liber si.... Spor la treaba! Cine stie, poate chiar cel/cea mic/mica o sa va ajute sa terminati mai repede.

1. Aici gasiti un tutorial pas cu pas cum sa confectionati aceasta casuta de interior pentru cei mici. Cu siguranta intimitatea oferita de acesta va fi apreciata de cei mici si cat de curand va deveni locul lor preferat de joaca. Un alt mare avantaj, pentru care cred ca se merita o astfel de investitie (mai mult de timp, nu neaparat si financiara), toate jucariile vor fi intr-un singur loc, in casuta lor, si nu imprastiate prin toata casa :).



2. Casuta hand&homemade pentru copii, si nici macar nu trebuie sa cosi asa mult!
Iata de ce ai nevoie:
- o masa de pus la dispozitia celor mici pentru joaca; pe aceasta o vei acoperi mai tarziu cu husa pe care urmeaza sa o cosi; si uite asa ai pus de-o casutapentru prichindei
- fetru, mult fetru, la rola
- lipici sau pistol de lipit (se poate folosi si ata, dar probabil o sa fie mai migalos)
- foarfece
- metru de croitorie
- creta
- si cel mai important, voie buna



Tutorialul il gasiti aici.


3. O alta idee interesanta se poate gasi aici:




4. Transforma patutul intr-un adevarat loc de joaca, ca mai jos:

5. Si de ce sa nu aiba cei mici apartamentul lor??! Astfel le puteti oferi libertatea de care au nevoie inca de mici. Detalii aici:




6. Alta Marie, aceeasi palarie. Inspiratie si detalii aici:

 

7. Pentru micutii aventurieri, o puteti cumpara de aici dar sigur satisfactia va fi mult mai mare daca, insirandu-va de aici, le faceti o surpriza handmade deosebita:


Si mai multe idei aici sau aici.

Sper ca v-au placut ideile noastre Homemade Store si va mai asteptam pe la noi in vizita ;)


Spor la joaca,
Daniela.

No comments:

Post a Comment